Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه کتاب‌های پرفا، در سه جلد و هر جلد شامل دو مجلد کتاب کار و کتاب درس، برای آموزش چهار مهارت اصلی زبان فارسی به غیرفارسی زبانان در سه سطح (شامل سطوح پایه، میانی و پیشرفته) تالیف شده است.

مهین‌ناز میردهقان دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و دانش‌آموخته دکتری زبانشناسی همگانی از دانشگاه فردوسی مشهد که نویسنده اصلی این مجموعه است، پرفا را همراه با گروهی از نویسندگان در جلدهای مختلف و با همراهی فرشته باقری، سیمین کریم‌زاده، طاهره عبداللهی، مهرنوش ملائیان، زهرا حاجی باقری و حمید آقایی نوشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میردهقان پیش از این آثار مختلفی را در زمینه آموزش زبان فارسی، دستور زبان فارسی و زبانشناسی نوشته و ترجمه کرده است؛ مانند تالیف آموزش زبان فارسی به اردوزبانان و زبان اردو به فارسی‌زبانان (الهدی، ۱۳۸۰) و تدوین برنامه آموزشی در آموزش زبان (خاموش، ۱۳۹۷)، همچنین ترجمه طراحی برنامه آموزشی زبان نوشته پل نیشن، جان مکالیستر (خاموش، ۱۳۹۶) و مقوله‌ وجه، نمود و نفی در زبان فارسی از آزیتا حجت‌الله‌طالقانی (نویسه پارسی، ۱۳۹۳).

مجموعه پرفا بخش‌هایی با تنوع محتوایی، موقعیت‌هایی برای تمرین بیشتر زبان فارسی، مهارت های تلفیقی و گستره‌های وسیع از فعالیت‌های صحبت کردن را شامل می‌شود و فارسی آموزان را از سطح پایه (پرفا ۱) به سطح میانی (پرفا ۲) و سطح پیشرفته (پرفا ۳) هدایت می‌کند. 

این مجموعه که بر اساس شیوه چارچوب مرجع آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان: حوزه‌های دستور، واژه و کارکرد برای سطوح پایه، میانی و پیشرفته (میردهقان و همکاران، خاموش، ۱۳۹۵) نوشته شده ضمن تمرکز بر مهارت‌های ارتباطی در هر سطح، از روش‌شناسی ارتباطی و بروندادهای زبان آموزی (اهداف) استفاده کرده است. در رسیدن به این مهم، آموزش زبان، مهارت‌ها و توانش‌های لازم در درس‌ها، برای تحقق یک فعالیت ارتباطی گفتاری به کار رفته و در پایان هر درس در قالب یک برونداد کاربردی یادگیری با بیان «اکنون می‌توانم» ارائه می‌شود.

این رویکرد یعنی تمرکز عمده در اینجا بر تعیین مواردی است که فارسی آموزان می توانند در هر سطح با بهره‌گیری از زبان به انجام رسانند. این بروندادهای کاربردی، شفاف و قابل اندازه‌گیری به نوبه خود، سازه‌های مهارت های ارتباطی فارسی آموزان را تشکیل می‌دهند.

ساختار کتاب درس و ساختار هر درس

هر سطح از کتاب‌های پرفا پایه، میانی و پیشرفته در ۱۲ بخش تالیف شده و هر بخش شامل ۴ درس است. در ابتدای هر بخش قسمت آمادگی ذهنی برای معرفی کلی مباحث بخش و علاقه‌مند ساختن فارسی‌آموزان به موضوع‌ها و در انتهای آن قسمت مرور و تمرین شامل مروری سریع بر نکات درس ها و ایفای نقش در ایجاد ارتباط میان زبان و دنیای واقعی جای گرفته است.

ساختار درس‌های چهارگانه در هربخش به این ترتیب است؛ درس اول: واژه، کاربرد در بافت، دستور زبان، صحبت کردن؛ درس دوم: تعامل، شنیدن، نوشتن، صحبت کردن؛ درس سوم: واژه، گفت و گو، دستور زبان، صحبت کردن؛ درس چهارم: خواندن، شنیدن، نوشتن و صحبت کردن.

در ادامه، بخشی با عنوان پرفانما به عنوان نمایی برای گفت‌وگوی بیشتر به ویژه برای کلاس های بیان شفاهی، با ارائه تصویری جامع از موضوع های بخش، آورده شده است. در پایان کتاب، در راهنمای واژه های هر بخش به ترتیب همراه با آوانگاری آمده است.

همچنین برای تسهیل آموزش برای مدرسان، کتاب معلم برای آموزش قسمت های مختلف کتاب تهیه شده و مدرسان را گام‌به‌گام در آموزش زبان فارسی راهنمایی می کند. ضمن اینکه برای سهولت ارزیابی تدریس، هر سطح همراه با مجموعه آزمون‌هایی آورده شده است: ۱۲ آزمونک نوشتاری (یک آزمونک برای هر بخش)، ۱۲ آزمونک شفاهی (یک آزمونک برای هر بخش)، ۲ آزمون نوشتاری (یک آزمون برای ۶ بخش) ۲ آزمون شفاهی (یک آزمون برای هر ۶ بخش). 

صفحه ۱۲، کتاب درس ۲

افزون بر این، کتاب‌های پرفا شامل لوح های فشرده ای است که بخش های صوتی مشخص شده در کتاب با علامت بلندگو را به صورت صوتی در اختیار زبان آموز قرار می دهد، حتی اگر لوح صوتی در اختیار علاقه‌مندان نباشد می توانند از روی سایت پرفا فایل های مرتبط با هر درس را بارگذاری کنند. 

در پایان هر کتاب نیز مولفان واژه‌نامه‌ و راهنمای واژه‌نامه‌ای را تدارک دیده‌اند. راهنمای واژه‌نامه حرف فارسی، نشانه واجی و یک مثال فارسی و انگلیسی را دربرمی‌گیرد و واژه‌نامه واژه فارسی، تلفظ آن و معادل انگلیسی واژه است و در هر کتاب حدود ۲۰ صفحه پایانی را شکل می‌دهد. آخرین صفحه نیز به منابع و شرح عکس‌های کتاب اختصاص یافته است. 

مجموعه کتاب‌های پرفا رنگی و با استفاده از عکس و تصاویر گرافیکی طراحی‌شده در قطع خشتی و به ترتیب از کتاب اول در ۱۶۶ و دو کتاب بعدی ۱۵۸ صفحه توسط موسسه فرهنگی هنری نگارستان اندیشه مینو و به همت دانشگاه شهید بهشتی و مرکز همکاری‌های علمی، بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اواخر سال ۱۳۹۸ منتشر شده است.   

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری بهادر باقری دانشگاه شهید بهشتی آموزش زبان فارسی بنیاد سعدی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه شهید بهشتی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه شهید بهشتی آموزش زبان فارسی بنیاد سعدی اخبار کنکور آموزش زبان فارسی فارسی آموزان واژه نامه صحبت کردن مهارت ها یک آزمون ۲ آزمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۰۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه یادگیری تحلیل داده

یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی که امروز افراد زیادی به‌دنبال فراگیری آن هستند، تحلیل داده است. در این علم با استفاده از مهارت‌های گوناگون، داده‌هایی که در اختیارمان قرار گرفته را تحلیل کرده و از آن‌ها برای اهداف گوناگونی استفاده می‌کنیم. - اخبار بازار -

نکته بسیار مهمی که دررابطه‌با این مهارت وجود دارد این است که Data Analysis بسیار سخت بوده و در یادگیری آن باید مهارت‌های زیادی به خرج دهید. همراه ما باشید تا در ادامه مهم‌ترین نکات دررابطه‌با یادگیری این مهارت مهم را بررسی کنیم.

تحلیل داده یا Data Analysis چیست؟

در اولین بخش بهتر است کمی بیشتر شما را با تحلیل‌داده  و اهمیت آن آشنا کنیم. اگر بخواهیم به‌شکلی ساده و صریح Data Analysis را برای شما بررسی کنیم باید بگوییم که فرایندهای ارزیابی داده‌ها با بهره‌گیری از ابزارهای آماری و تحلیلی را Data Analysis می‌نامند.

در واقع هدف از این مهارت تعیین اطلاعات مفید و همچنین کمک‌کردن به فرایندهای تصمیم‌گیری مهم در کسب‌وکارها است. شرکت‌های بزرگ با استخدام متخصص Data Analysis، داده‌های مهم را تحلیل و از آن‌ها استفاده می‌کنند.

تحلیل داده در چه مواردی اهمیت دارد؟

شاید با خودتان بگویید که Data Analysis در چه مواردی بسیار مهم و پر اهمیت است؟ باید گفت که اهمیت این علم بسیار بالا بوده و در نمونه‌های مختلفی اهمیت خود را نشان داده است. اگر بخواهیم به‌طور دقیق این موضوع را بیان کنیم، باید بگوییم که اهمیت Data Analysis در موارد زیر است. باید گفت که این موارد در تمامی انواع تحلیل اعم از پیش‌بینی‌کننده، تجویزی، تشخیصی و توصیفی مهم است.

نرخ پرش یا Bounce Ratesاطلاعات جمعیت‌شناختینرخ تبدیل یا Conversion Ratesپیش‌بینی رفتارهای مشتریکمک به تصمیم‌گیری‌های مهم

پیش‌نیازهای یادگیری تحلیل داده

قبل‌از اینکه به سمت یادگیری Data Analysis بروید، باید برخی از پیش‌نیازها را نیز بلد باشید. پیش‌نیازهای این مهارت بسیار مهم بوده و به موارد مختلفی تقسیم می‌شوند. از مهم‌ترین مواردی که باید برای یادگیری Data Analysis به آن‌ها تسلط داشته باشید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مهارت یافتن و پردازش داده

یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی که باید برای یادگیری تحلیل داده به آن تسلط داشته باشید، مهارت یافتن و پردازش داده‌های گوناگون است. در برخی از شرایط ممکن است فرد استخدام‌کننده از شما درخواست کند که داده‌های مهم را پیدا کنید.

شما باید ازطریق روش‌های مختلف اطلاعات مورد نیاز را جمع‌آوری کرده و سپس از آن‌ها استفاده کنید. به‌طور مثال، باید از منابع اینترنتی، منابع چاپی و حتی پرس‌وجوکردن برای این کار استفاده کنید. این یعنی مهارت‌های ارتباط‌گیری اجتماعی شما نیز در این موضوع مؤثر است.

کدنویسی با زبان برنامه‌نویسی پایتون

مهارت دیگری که به‌عنوان پیش‌نیاز Data Analysis شناخته می‌شود، کدنویسی با استفاده از زبان برنامه‌نویسی پایتون است. پایتون یک‌زبان برنامه‌نویسی قدرتمند و سطح بالا است که سینتکس بسیار ساده داشته و یادگیری آن سریع و آسان است.

از مهم‌ترین کاربردهای این زبان می‌توان به تحلیل انواع داده با کمک ابزارها و کتابخانه‌های گوناگون اشاره کرد. همین موضوع هم موجب شده که تربیت  تحلیلگر داده با پایتون  اهمیت بسیار زیادی برای شرکت‌ها و مؤسسات آموزشی داشته باشد.

تسلط به زبان انگلیسی

درصورتی‌که به‌دنبال یادگیری Data Analysis به‌صورت مؤثر هستید و می‌خواهید این علم را به‌شکلی عالی فرابگیرید، باید تسلط مناسبی از زبان انگلیسی داشته باشید. این تسلط به دلایل مختلفی مهم است. اولین دلیل دسترسی به منابع انگلیسی‌زبان است.

بسیاری از مقالات و محتواهای آموزشی این مهارت به‌شکل انگلیسی وجود دارد. به همین دلیل تسلط شما به زبان انگلیسی می‌تواند تأثیری عالی در یادگیری داشته باشد. همچنین بعدها برای تحلیل داده‌های بین‌المللی و انگلیسی نیازمند یادگیری این زبان مهم خواهید بود. هرچه سطح شما در این زبان بیشتر باشد، بهتر در تحلیل عمل خواهید کرد.

یادگیری مراحل مهم تحلیل داده

در بخش‌های قبلی پیش‌نیازها و مهارت‌هایی که برای یادگیری Data Analysis نیاز داشتید را باهم بررسی کردیم. درصورتی‌که به‌دنبال یادگیری دقیق این مهارت هستید، باید بدانید که چه مراحلی برای آن وجود داشته و ترتیب هرکدام نیز به چه شکل است. مهم‌ترین مراحلی که باید برای تحلیل انواع داده آن‌ها را طی کنید شامل موارد زیر هستند:

الزامات داده‌هاجمع‌آوری انواع دادهپردازش داده‌های جمع‌آوری‌شدهپاک‌سازی داده‌های بدون کاربردتجزیه‌وتحلیل داده‌های اکتشافیمدل‌سازی و پیاده‌سازی الگوریتمبه‌دست‌آوردن محصول دادهارتباط‌گیری و گزارش

نکاتی مهم برای یادگیری تحلیل داده

شاید با خودتان فکر کنید که موارد محدودی برای یادگیری Data Analysis وجود دارند؛ اما باید گفت که به این شکل نبوده و با یک‌دنیای بسیار بزرگ روبرو خواهید بود. به همین دلیل برای یادگیری بهتر تحلیل انواع داده، پیشنهاد می‌شود که نکات مهم را در نظر داشته باشید. مهم‌ترین این نکات عبارت‌اند از:

بررسی داده‌های خام قبل‌از اجرای تحلیلانجام مجدد محاسبات مهم مانند بررسی ستون دادهتأیید کلیاتی که حاصل زیرمجموعه‌ها هستندچک‌کردن روابط بین اعداد در طول زمانتقسیم‌کردن مشکلات به عوامل تحلیلی برای به‌دست‌آوردن نتیجه

بهترین مؤسسه آموزشی برای یادگیری Data Analysis

شرکت‌ها و موسسه‌های مختلفی وجود دارند که خدمات آموزشی و دوره‌های مختلفی را برای یادگیری تحلیل داده به شما ارائه می‌دهند. یکی از بهترین آن‌ها موسسه آموزش عالی آزاد توسعه است. مؤسسه توسعه یکی از بزرگ‌ترین و باتجربه‌ترین موسسه‌های آموزشی در ایران است.

این مؤسسه بیش از 15 سال سابقه درخشان در زمینه برگذاری دوره‌های مختلف داشته و امروز نزدیک به 15000 دانشجو در آن مشغول به یادگیری هستند. دوره‌های مختلفی از Data Analysis در این مؤسسه برگزار می شود که می‌توانید در آن‌ها به‌صورت آنلاین شرکت کرده و مهارت‌های مختلفی را کسب کنید.

جمع‌بندی

علم تحلیل داده بسیار مهم است؛ زیرا برای اینکه بتوانید داده‌های مختلف را تحلیل کرده و از آن برای کسب‌وکار خود یا موارد دیگر کمک بگیرید، نیازمند  آموزش تحلیل‌داده  هستید. این مهارت پیش‌نیازهای مختلفی مانند زبان انگلیسی و زبان برنامه‌نویسی پایتون دارد.

به همین دلیل باید در یک مؤسسه معتبر و حرفه‌ای در دوره‌های آن شرکت کنید. در این مطلب نکات مهمی که برای یادگیری این مهارت وجود داشت را بررسی کردیم. برای یادگیری Data Analysis کافی‌است به موسسه آموزش عالی آزاد توسعه مراجعه کنید. در این مؤسسه دوره‌های برتر با بهترین اساتید برگزار می‌شود که بالاترین کیفیت را دارد.

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • نحوه یادگیری تحلیل داده
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • آیلتس چیست؟
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه بسجی جهادگر استان در تبریز
  • جایزه نوبل ادبی باید به فردوسی تعلق می‌گرفت
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • پیوند سازمان فنی و حرفه‌ای با مجموعه‌های تحقیقاتی و محله محور
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟